UVOD U NLP – Džozef O’Konor i Džon Sejmur

KM17.00

Godina izdanja: 2017.
Povez: broširani (mek)
Pismo: latinica
Format: 20 cm
Br. strana: 314

Kategorija:

Opis

UVOD U NLP – Džozef O’Konor i Džon Sejmur

Knjiga „Uvod u NLP”  nam pomaže da postignemo savršenstvo na svim bitnim životnim područjima, kao što su: emotivni život, komunikacija, poslovanje, obrazovanje i terapeutska praksa. Osim što nam pruža osnovno znanje iz oblasti neuro-lingvističkog programiranja, knjiga se može shvatiti i kao priručnik u kojem možemo naći uputstva kako da dođemo do svih bitnih knjiga u ovoj oblasti, kao i savete za izbor adekvatnog NLP kursa.

Ova knjiga predstavlja obaveznu osnovu za svakoga ko želi da savlada veštine NLP-a. Ona predstavlja uvod i vodič kroz naučno područje poznato pod nazivom neuro-lingvističko programiranje. NLP je pre svega umeće i nauka o postizanju ličnog uspeha, a ova knjiga nam omogućava da se upoznamo sa modelima koji su za to neophodni.

S obzirom da su knjigu pisala dva autora, ona pruža kompleksniju, dublju i celovitiju sliku o obrascima koji su od izuzetnog značaja i mogu nam pomoći da razvijemo svoju ličnost, napravimo prave izbore, stvorimo nove šanse, i svime time u perspektivi poboljšamo kvalitet života. Autori Džozef O’Konor i Džon Sejmur poznati su kao vodeći instruktori i savetnici na području NLP-a i jedna od najvećih imena u ovoj oblasti.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “UVOD U NLP – Džozef O’Konor i Džon Sejmur”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *