BAKA GANGSTER – Dejvid Valijams

KM17.00

Vreme je da upoznate jednog dečaka i jednu neobičnu baku, učestvujete u uzbudljivoj policijskoj helikopterskoj poteri, i saznate u kakvoj su vezi baka, joga, mentol-bombone i engleska kraljica…

Petak je Benov najomraženiji dan, jer uveče mora da spava kod bake otkad zna za sebe. Njegovi roditelji su ludi za modernim plesom, pa su petkom satima prikovani za TV ekran i emisiju Zvezde plešu. Baka ima sedu kosu, veštačke zube, slušni aparat, pleteni džemper, zarozane čarape, korišćenu maramicu koja viri iz džepa, dlačice na bradi, i… Punu kutiju dragulja u kutiji za keks! Ona je, zapravo, međunarodna kradljivica dragulja! Uskoro će Ben otkriti da njegova baka i nije tako dosadna kako se njemu činilo.

Name Range Discount
popust na količinu 3 - 999 10 %
Kategorija:

Opis

Storija o ljubavi i naučenim lekcijama, o sreći skrivenoj u svakodnevnim sitnicama i o novootkrivenom poštovanju života i mudrosti starijih. Naučena istina da to što su ljudi stari, nipošto ne znači da nisu vodili ispunjene i zanimljive živote. Knjiga po kojoj je snimljen film. Ben ima jedanaest godina i želi da postane vodoinstalater! Strepi od svakog kraja nedelje, petak je njegov najomraženiji dan. Petkom uveče mora da spava kod bake otkad zna za sebe. Benovi roditelji ludi su za modernim plesom i petkom su satima prikovani za TV ekran i „Zvezde plešu“. Baka, kao i većina drugih, ima sedu kosu, veštačke zube, slušni aparat, pleteni džemper, zarozane čarape, korišćenu maramicu koja viri iz džepa, dlačice na bradi i… Punu kutiju dragulja u kutiji za kekse! Benova baka je međunarodna kradljivica dragulja! Uskoro će Ben otkriti da njegova baka i nije tako dosadna kako se njemu činilo, da ume da priča divne priče jednakom veštinom kojom pasionirano rešava ukrštenice i da smrad kupusa i nije nepodnošljiv kad voliš tog nekog ko smrdi na kupus. Upoznajte Bena i njegovu baku, učestvujte u uzbudljivoj policijskoj helikopterskoj poteri i saznajte u kakvoj su vezi baka, joga, mentol-bombone, engleska kraljica i njene gaćice na Junion Džeka!

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BAKA GANGSTER – Dejvid Valijams”

0

Your Cart