Dostava

Radi Vaše i naše sigurnosti i mogućnosti praćenja pošiljke knjige šaljemo kao preporučenu tiskovinu. Cijene poštarine su slijedeće:

  • za pošiljke plaćene po predračunu na naš žiro račun cijena poštarine iznosi 2KM
  • za pošiljke koje se plaćaju direktno poštaru prilikom preuzimanja cijena poštarine iznosi 8KM
  • za pošiljke čiji je iznos veći od 50KM, a plaćene su po predračunu poštarina je besplatna
  • za pošiljke naručene iz inostranstva iznos poštarine će se automatski obračunati na osnovu zone dostave (besplatna dostava ne važi za ovu kategoriju)

Poštarina se automatski obračunava prilikom kreiranja narudžbe u košarici

Sve pošiljke šaljemo unutar 48 sati od prijema narudžbe, a uobičajen rok za dostavu je 1-3 radna dana od dana slanja. Po slanju vaše narudžbe bićete obaviješteni o slanju i dobićete broj za praćenje pošiljke online. Ukoliko se dese da neku od naručenih knjiga nemamo na lageru naše ljubazno osoblje će vas kontaktirati i obavijestiti o novom vremenu dostave. Ukoliko nas obavijestite da u roku od 15 dana niste dobili naručene knjige kupiknjigu.org će u saradnji sa poštama uraditi provjeru i eventualno izvršiti povrat novca ili zamjenu naručenih knjiga. kupiknjigu.org nije dužan nadoknaditi knjige ili vratiti novac ukoliko nas niste kontaktirali u roku od 15 dana od dana dobijanja obavijesti da je vaša narudžba poslana.

Ukoliko želite da vašu narudžbu pošaljemo nekom od kurirski službi molimo vas da nas prvo kontaktirate da bi vam saopštili cijenu dostave  određenom brzom poštom.

0

Your Cart